Thursday, June 28, 2012

Iklan POWER!!!!

Posted by Zuriat Impian@Ahkak ZI at Thursday, June 28, 2012
Entry kali ni nak off-topic sket.
Boleh kan?
Kali ni tak nak citer pasal TTC, tapi pasal iklan.

La ni, naik seriau Ahkak ZI nak selak2 majalah, tabloid, sokkabar.

Selak2 mesti terjumpa.
Iklan ni sepesen je.
Mesti ada model lelaki dan pompuan.
Model pulak ada yang boleh panggil pokcik2 dan mokcik2.
Yang model lelaki ada siap pakai ketayap lagi.
Dua2 model harus laki bini.
Posing kena romantis.
Sengih sampai ke telinga.
Yang model pompuan mesti tayang muka cam anak dara walaupunnnn.....!!!
Yang model laki pulak, kena tayang muka power, gagah perkasa!
Konfius iklan apa yek?
Iklan apa lagi,  ubat kuat la!
Kenkadang naik geli-geleman ahkak ZI baca iklan power ni!


"Isteri power, suami sayang!"

 "Suami sering memuji tentang hubungan intim lebih sensasi dan mengasyikkan penangan Jus XXX & Gegetah XXX yang mengeluarkan getah~bluek!~ secara semulajadi apabila bersama. Suami hari2 mau!"

"Rahsia menambat hati suami...rapat dan bergetah seperti anak dara!"

"Bulan madu..usia emas..makin tua makin sayang!"

"Tok Ki semakin sihat. Pada kaum lelaki yang ada masalah dan sudah berusia, cubala minum Ginseng XXX. Kawan2 surau semua pakat beli. Bagus sangat..memang betul2 menjadi..KUAT BETUL!"

"Penangan Arjuna XXX! Nikmat seperti malam pertama!"

"Suami saya semakin kuat & bertenaga, kalah orang bujang sayang abang selalu!"

"Setiap malam seperti malam pertama!"

Heran betul ahkak ZI.
Yang pokcik2 & mokcik2 tu tak segan ke kat anak cucu jadi model iklan cam ni.

Apa perasaan diaorang ek?
Ntah lah!

4 comments:

Wan Nisae said...

hihihi...kelakar kan..

Mrs Sweet said...

Salam Kak..
Serious sy sgt GELI..kite yg membaca ni pun rasa MALU.. Dekat fb skrg pun byk testimoni Jamu Susuk Dara yg bg sy sgtlah tak proper sbb sume golongan boleh baca..hurmmm..

~ JD said...

geli!
tolong la..
ada lg satu pasal breast. terbaca dalam majalah wanita. kemain muka over bangga sebab breast dia kemain besar. siap dkt iklan tuh tulis, skrang suami sy pula yg jeles bila org lain lihat sy. seriously iklan macam nie???

geli!
heheh

Zuriat Impian@Ahkak ZI said...

GELI!!!!

Satu perkataan je cukuplah nak menggambarkan apa yang kita rasa bila baca iklan2 cam ni kan.

Yg iklan breast besar tu apa kejadahnya nak tayang ke laki2 lain sampai laki sendiri pun naik jelez kan?

Eiii...geliiiii!!!!!!!!!

Post a Comment

 

Zuriat Impian Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea