Tuesday, June 12, 2012

Aku Terkejut!

Posted by Zuriat Impian@Ahkak ZI at Tuesday, June 12, 2012

Sungguh unsangkarable!
Suprise!Surprise!Surprise!
Jangan salah sangka ya!!!
Bukan!Bukan seperti yang korang semua sangkakan.
Aku masih seperti dahulu.

Masih menanti dan terus menanti.
Masih belum lagi bergelar mummy.
Masih lagi dalam spesis TTC!~spesis ko panggil jah! memang dasar mulut tak de insuran!~

Aku terkesima sebab masih ada yang sudi follow blog terabai ini!~terkesima la sangat!bluek!~
Terimakasih ya!
Kali terakhir aku update blog ini pada 17 November 2011.
Bermakna hampir 7 bulan blog ini tidak dipedulikan.
Kalau perut ni dah berisi, boleh buat lenggang perut lah.
Entah kenapa ari ni tetiba teringat pulak nak menjenguk.
Terkejut bila melihat follower blog semakin bertambah walaupun tiada apa2 update yang dibuat.
Rasa diri bersalah pulak kerana mengabaikan pengikut2 semua.~wink!wink!
Ha..ha..ayat tak boleh bla!
Tapi yang paling ironinya, Nuffnang earning pun bertambah jugak dalam beberapa hinggit walaupun masih jauh lagi nak mencecah cashout!

OKlah, mulai hari ini aku akan cuba untuk update selalu blog ini.
Rasanya pernah ku baca ayat ini dulu, tapi dimana ya ha...ha...

Sebagai permulaan, terimalah layout baru blog ku ini.

Walaupun aku tepek template free, jadiklah untuk menceriakan suasana.
Janji kiut dan yang penting free ha..ha..!
Tak de sepesen je design blog aku kan.
Aku tengok sendiri pun naik boring tahap gaban!
Tu yang dah lama tak update blog.~wakaka ayat cover line!padahal pemalas!~


Untuk mengubah selera, gaya bahasa blog aku kali ini tidak lagi berbunga2, bermadah puitis bagai.
Kali ini lebih santai dan sempoi. Boleh?
Ahkak dah penat dik, buat madah pujangga, jadi penglipur lara.
Skil mengayat bunga2 pun dah jadi besi karat ko!
Ye lah, sekarang kan orang sibuk transformasi itu,, transformasi ini.
Blog ini nak juga aku transformasikan.

Last but not least, mulai dari entry ni biarlah aku bahasakan diriku Ahkak ZI je.
Mengapa ahkak bukan adik?
Kerana di ambang usia ku di donia yang fana ini, memang layaklah dipanggil ahkak.
Ahkak sedar diri dik ha..ha..

So, stay tune for the new entry ok darlingss!



3 comments:

::EIDA:: said...

Ok. ida sentiasa menanti entry ahkak.. heeee

Zuriat Impian said...

TQ Ida kerana masih jadi penanti blog ahkak ini.
Penantian satu siksa yang tidak tertanggung...
Oleh tubuhku yang kering(?) dan layu(?)...

Lirik tak boleh bla..cam perli aku je!

Farisha Haris said...

ok kak..sempoi habis ni..lagi seronok baca...heee

Post a Comment

 

Zuriat Impian Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea