Wednesday, November 21, 2012

Confuse???

Posted by Zuriat Impian@Ahkak ZI at Wednesday, November 21, 2012

Jeng..jeng..jeng....

Nampak tak? Nampak tak?

Ada gaya Diana Danielle tayang UPT kit dia selepas berjaya bunting pelamin tak?

Ada beza ahkak ZI oooiii!!!

DD punya hok yang mahal tu, Ahkak ZI punya UPT kit murah hu...hu...

DD punya result ada 2 line, Ahkak ZI punya 1 line jer!

Sabar je la...

Sebenarnya Ahkak ZI tengah confuse yang teramat ni.

Ini adalah kerana sampai saat ketika entry ini ditaip, Cik P masih tak datang melawat Ahkak ZI.

Dah lebih 2 bulan, Cik P tak berkunjung tiba.

Sebelum ini tak pernah pulak Cik P buat perangai lagu ni.

Paling lewat pun,beberapa hari je.

Tak de la makan bulan.

Itu pun jarang2 dan kadang2,~ceh!macam Nujum Pak Belalang lak!

Tapi most of the time, belum pun cukup sebulan, Cik P dengan lenggang lengguknya datang menjenguk walaupun tak diundang!

Kadang2 dalam satu purnama sampai 2 kali datang.

Kalah Bangla jual karpet datang kutip utang!

So, bila Cik P tak datang, macam biasa, kenalah check air kumbahan.

Masuk UPT kit yang dalam gambar kat atas tu, dah 4 kali Ahkak ZI test.

Tapi semua result sama je, fail!~hu...hu...hu...

Tu yang Ahkak ZI confuse ni!

Dulu ada kes masa Cik P lambat datang beberapa hari,  perut pun kembung semacam, Ahkak ZI pun pergilah check.

Tapi Doc tu cakap, masalah hormon dan badan Ahkak ZI ni banyak angin!

So, dia bagi ubat buang angin je!

Tak pe la, nanti Ahkak ZI pergi jumpa doktor untuk menghilangkan ke'confuse'san Ahkak ZI.

Tunggulah update dari Ahkak ZI ya.~kalau sudi la hi..hi..

5 comments:

Umaira Umar said...

angin boley kacau hormon yeah?? 1st time dgr ni...

Zuriat Impian@Ahkak ZI said...

Dear Umaira

Ahkak ZI pun 1st time dgr he..he..

Tak la dik.

Sebenarnya masalah hormon tu mungkin sbb umur yang semakin meningkat.

Angin tu pulak yang menyebabkan perut Ahkak ZI kembung tu.

Nanie Nahar said...

samalah kak, UPT saya baru buat semalam pun naik 1 line mcm ni la. Malas nak bergambar bersama dgn UPT tu, terus ambik buang dlm tong sampah je! Hahaha...period dah delay, sebelum ni long & heavy memanjang...tetiba dia buat delay plak tp -ve. Sakit hati toksah nak cakap...:(

Nur Khadeeja Adam said...

Maaf, menyampuk...mengikut pemahaman saya dr tukang urut sy, angin pun blh menyebabkan sukar utk megandung..lbh2 lagi kalu angin sekitar rahim..dan perempuan pn ade angin pasang..tuh yang kite kena selalu berurut..

Nur Khadeeja Adam said...

Maaf, menyampuk...mengikut pemahaman saya dr tukang urut sy, angin pun blh menyebabkan sukar utk megandung..lbh2 lagi kalu angin sekitar rahim..dan perempuan pn ade angin pasang..tuh yang kite kena selalu berurut..

Post a Comment

 

Zuriat Impian Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea